Privati muzikos studija

DAINAVIMO -GITAROSPAMOKOSPrivati muzikos studija „Rynvaidės menai“ savo veiklą pradėjo Grigiškėse 2004 metai rugsėjo 1d.

Studijos įkūrėjos – Ryna Romualda Kazlauskaitė ir Vaida Vėtaitė. Jau nuo vaikystės šios dvi mokytojos buvo aktyvios muzikinėje veikloje, pelniusios daugybę diplomų, pripažinimų ir padėkų, apdovanotos LR Seimo padėkomis už tarptautinį meno puoselėjimą. Šiuo metu studijai vadovauja Ryna R. Kazlauskaitė, turinti vadybos ir solinio dainavimo išsilavinimą, National Association of Teachers of Singing narė, tarptautinės Klasikinės gitaros asociacijos narė. Vadovė nuolat tobulėja ir dalyvauja įvairiuose mokymuose tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.Vaida Vėtaitė baigė Lietuvos Edukologijos universitetą, turi Filologijos magistro laipsnį, lietuvių kalbos vyr. mokytoja. Šiuo metu studijoje užsiima renginių vedimu. Nuo 2004 m. studija išpopuliarėjo ir išugdė daug talentingų jaunų žmonių, kai kurie pasirinko menininko kelią. Muzikos studijos „Rynvaidės menai“ mokiniai aktyviai dalyvauja Lietuvoje ir užsienyje organizuojamuose konkursuose, festivaliuose, taip pat įvairiuose televiziniuose muzikiniuose projektuose. Pagrindinis šios privačios muzikos studijos tikslas – privatumas ir asmeninis dėmesys kiekvienam mokiniui, todėl net grupinėse pamokose dalyvauja ne daugiau kaip po 2-3 mokinius. Pasirinkę šią muzikos studiją mokiniai kiekvienas asmeniškai tampa lyderiu, kūrėju ir atlikėju. Tai – pamokos, skirtos išskirtiniams mokiniams, mėgstantiems individualumą, išskirtinumą ir nebijantiems tobulėti. Studijos vadovė aktyviai bendradarbiauja su Europos bendrijų muzikos asociacijomis, mokyklomis ir kitomis privačiomis muzikos studijomis, prodiuseriais bei kompozitoriais, todėl studijoje yra be galo daug perspektyvų jaunam žmogui.

Profilio nuotrauka (GITAROS IR VOKALO AKADEMIJA)

Author: GITAROS IR VOKALO AKADEMIJA

RYNVAIDĖS MENAI - tai kryptingai organizuota veikla, siūlanti aukštos kokybės muzikos pamokas. Studijoje skambinama gitaromis, mokoma dainuoti, skambinti pianinu. Vaikai dalyvauja konkursuose, festivaliuose, projektuose, kūrybinėse stovyklose, įgyvendina įvairiausias savo idėjas.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos