DĖMESIO DĖMESIO DĖMESIO!

DĖMESIO DĖMESIO DĖMESIO!

Muzikos studijos mokinių ir jų tėvelių dėmesiui! Gegužės 5 d. 18 val. bus renkama muzikos studijos „Rynvaidės menai“ organizacinė taryba. Kandidatai užpildytas anketas privalo pristatyti iki Gegužės  4 d. studijos vadovei. Plačiau skaitykite

Šį pranešimą daugelis perskaitė socialinėse muzikos studijos „Rynvaidės menai“ platformose. Turbūt iškilo klausimai: „Kas tai? Ką tai reiškia?“. Klausiame vadovės Rynos R. Kazlauskaitės.

– Tai reiškia, kad muzikos studija, dirbdama jau 12 metus, ne tik išaugo, ištobulėjo, išsiplėtė į kitus miestus, bet kiekvienais metais tampa vis profesionalesnė ir socialiai aktyvesnė. Nors nuo pat įsikūrimo pradžios puoselėjame savo mokinių dvasines vertybes ir tautiškumą, dabar mes tai galime padaryti dar platesniu mastu. Yra nuostabu, kad per meną galime keisti pasaulį, bent jau aplinką, kurioje mes gyvename, mokomės, bendraujame. Muzika – nuostabus reiškinys, gebantis sujungti į bendrą visumą. Nuo 2016 04 20 d. muzikos studija „Rynvaidės menai“ Lietuvos Respublikos prezidentės Dalios Grybauskaitės iniciatyva prisijungė prie nacionalinės kampanijos Už saugią Lietuvą“. Plačiau skaitykite čia.

Kad visas darbas vyktų organizuotai ir stabiliai, pačius aktyviausius studijos mokinius, kurie ir patys rodo iniciatyvą, išrinksime į organizacinę tarybą. Taip pat studijos mokytojai, vadovai išrinks ir tarybos pirmininką(-ę). Ši taryba rinksis 1 kartą per savaitę. Jos uždaviniai – renginių, akcijų organizavimas, bendraamžių integracijos klausimų sprendimas, socialinės veiklos idėjų įgyvendinimas ir daugybė kitų darbų. Be galo smagu, kad vaikai, lankydami muzikos pamokas, turi galimybę save realizuoti plačiu mastu, įgyti vadybos žinių, patirties, tapti savarankiški, gali atsakingai priimti sprendimus. Net neabejoju, kad ši grupelė jaunų žmonių ateityje užims valdančiuosius postus, nes nuo mažens turės praktikos. Tikiuosi, kad ši veikla jiems tikrai bus naudinga ateityje, kad jie ne tik bus dainingi, muzikalūs, bet ir aktyvūs visuomenės piliečiai, gebantys aplink save skleisti iniciatyvas ir kurti šviesią ateitį.

Labai noriu pakviesti prie mūsų iniciatyvų prisijungti buvusius mokinius, kurie dabar jau suaugę, tapę žurnalistais, muzikais, verslininkais. Atėjo laikas sugrįžti. „Rynvaidės menai“ jūsų laukia. Taip pat, jei jūs neturite kur save realizuoti, ateikite pas mus ir savanoriaukite. Mes tikrai rasime jums įdomų naudingą užsiėmimą.

Profilio nuotrauka (GITAROS IR VOKALO AKADEMIJA)

Author: GITAROS IR VOKALO AKADEMIJA

RYNVAIDĖS MENAI - tai kryptingai organizuota veikla, siūlanti aukštos kokybės muzikos pamokas. Studijoje skambinama gitaromis, mokoma dainuoti, skambinti pianinu. Vaikai dalyvauja konkursuose, festivaliuose, projektuose, kūrybinėse stovyklose, įgyvendina įvairiausias savo idėjas.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos